II Feria de la Cerveza Artesana de Lleida

II Fira de la Cervesa Artesana de Lleida

Notícia penjada el 27 de setembre de 2016


II Fira de la Cervesa Artesana – dia 1 d’Octubre de 2016 a la Plaça del dipòsit de Lleida a partir de les 18.00h
La segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Lleida comptarà enguany amb la presència dels artesans de la Ruta de la cervesa artesana de Lleida:

Fundació Casa Dalmases
Cervesa Ctretze Pirineus
La Vella Caravana
Cervesa Lo Vilot
Matoll
Cervesa Lo Perot
Cerveses Ponent

I com a cerveses invitades:

Picarda Cerveza Artesana
Boira

A més, l’actuació dels Ponent Roots i els Flamingo Tours !

I també comptarem amb diverses foodtrucks per a poder degustar cuina kilòmetre 0. No t’ho perdis!

https://www.facebook.com/events/178362159234676/

Presentació de les novetats de la Ruta de la Cervesa

Notícia penjada el 21 de setembre de 2016


La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida és una iniciativa de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida amb l’objectiu de promoure la cervesa produïda artesanalment a la província. Es tracta d’un projecte de territori que s’ha de consolidar com un pol d’impuls turístic i socioeconòmic de la zona i dinamitzar l’oferta gastronòmica, cultural i d’oci de la província.

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida i la Ruta que promou compta amb el suport i acompanyament de Gustum, projecte coordinat per l’Associació Leader de Ponent i que treballa per fomentar el desenvolupament rural a partir de la promoció del producte artesà local i de la sinergia amb sectors com la restauració, el turisme o el petit comerç.

En només un any, el número de marques de cervesa artesana adherides a l’Associació i a la Ruta gairebé s’ha duplicat. A les quatre que van iniciar el projecte, Cerveseria Matoll, Cerveseria Casa Dalmases, Cerveses Ponent i La Vella Caravana s’hi han afegit tres més: Ctretze Pirineus, Cervesa Perot i Cervesa Lo Vilot. Una ampliació que referma tant l’Associació com la Ruta i la seva cobertura, ampliant el seu abast de tres a cinc comarques: La Noguera, La Segarra, L’Urgell, Pallars Jussà i el Segrià.
La Ruta manté la seva activitat principal, l’obertura de les portes de les microcerveseries al públic per tal que conegui els diversos obradors.

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida posa en marxa una agenda itinerant d’activitats. Durant tot l’any organitzarà trobades, activitats i fires, sempre amb la col·laboració d’agents de la província, per donar a conèixer i ampliar la notorietat del seu producte.

Per inaugurar la temporada 2016-2017, la Ruta proposa ja dues activitats

Setmana de la cervesa artesana a Lleida del 22 al 25 de Setembre.

Participació de la Ruta de la Cervesa a la Fira de l’1 d’octubre a Lleida: combinació de cervesa artesana de la província i música.

Setmana de la Cervesa Artesana de Lleida

Notícia penjada el 19 de setembre de 2016


Setmana de la cervesa artesana a Lleida, amb la col·laboració de set locals de la ciutat de Lleida. Entre els dies 22 i 25 de setembre, l’usuari podrà degustar en cada un d’aquests establiments i per 3 euros una tapa elaborada especialment per maridar amb una de les cerveses artesanes de la Ruta. Si l’usuari prova totes les propostes, obtindrà una experiència a la microcerveseria de la Ruta que triï (visita a l’obrador i tasts de cervesa i producte local).

Locals adherits a la iniciativa

3 àmfores – Cervesa Lo Vilot. Tapa: pintxo de truita.
Ara Proximitat – Cervesa Lo Perot. Tapa: xocolatina.
Gilda – Cervesa CTretze. Tapa: torrada de pa de llenya amb formatge blau i nous.
La Pinta – Cervesa Ponent. Tapa: Bomba de la Pinta amb llit de salsa brava.
Sabors – Cervesa Casa Dalmases. Tapa: ximo de vedella de carn Sargaire ximo de tonyina Ortiz.
Vinicia – Cervesa Matoll. Tapa: saüc, pa, xocolata, oli, gengibre i sal.

Ruta de la Cervesa Artesana 2016/2017

Notícia penjada el 15 de setembre de 2016


La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida és una iniciativa de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida amb l’objectiu de promoure la cervesa produïda artesanalment a la província. Es tracta d’un projecte de territori que s’ha de consolidar com un pol d’impuls turístic i socioeconòmic de la zona i dinamitzar l’oferta gastronòmica, cultural i d’oci de la província.

Inaugurada la pàgina web dels Cervesers Artesans de Lleida

Notícia penjada el 28 de juliol de 2016


Des de Cervesers de Lleida ens plau anunciar que ja disposem d’una nova pàgina web, adaptada als nous temps i amb contingut d’alta qualitat per tal de tenir una presència òptima a internet. S’ha millorat el disseny i s’ha fet adaptatiu, ajustant-se així a l’augment de trànsit a través de navegadors d’smartphones i tauletes.

Per qualsevol dubte o suggeriment, no dubti a contactar-nos a info@cerveserslleida.com

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture