cervesers

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida,
una aposta de territori

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida agrupa microcerverseries que elaboren cervesa artesanal a la província de Lleida amb l’objectiu de donar a conèixer el valor afegit d’aquest producte i ampliar el seu consum.

Actualment formen part de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida els següents obradors: Casa Dalmases, CTretze, La Vella Caravana, Lo Vilot, Cerveseria Matoll, Lo Perot i Cerveses Ponent.

L’Associació vol apropar el visitant a l’oferta cultural, gastronòmica, d’oci i de lleure del voltant de cada obrador. En aquesta web, cada obrador destaca els actius més interessants de la seva zona per tal d’oferir una experiència única i complerta al visitant.

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida es consolida així com una plataforma aglutinadora de propostes i una eina d’atracció de turisme i de dinamització econòmica i social de la província.

cervesers

Leader i Gustum,
acompanyant iniciatives de territori

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida impulsa la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida, iniciativa que compta amb l’acompanyament i suport permanent de Gustum, projecte que treballa per fomentar el desenvolupament rural a partir de la promoció del producte artesà local i de la sinergia amb sectors com la restauració, el turisme o el petit comerç.

Gustum està coordinat per l’Associació Leader de Ponent i finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture