La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida és una iniciativa de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida amb l’objectiu de promoure la cervesa produïda artesanalment a la província. Es tracta d’un projecte de territori que s’ha de consolidar com un pol d’impuls turístic i socioeconòmic de la zona i dinamitzar l’oferta gastronòmica, cultural i d’oci de la província.

La Ruta obre les portes de les microcerveseries al públic per tal que conegui els diversos obradors, les diferents formes d’elaborar la beguda, el detall de cada projecte i les tipologies de cervesa que ofereix cada un d’ells.

Quan comença la Ruta, l’usuari rep un passaport, i si l’omple amb el segell de cada una de les set microcerveseries, obté un regal especial per part de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida.

A banda d’aquesta activitat permanent, la Ruta posa en marxa una agenda itinerant d’activitats. Durant tot l’any organitzarà trobades, activitats i fires, sempre amb la col·laboració d’agents de la província, per donar a conèixer i ampliar la notorietat del seu producte.

Dalmases
C13
caravana
vilot
matoll
perot
ponent

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture