La Cervesa del Pirineu

CTretze Pirineus és una cervesa artesana de qualitat elaborada sense cap mena d’additiu ni conservant i amb les millors maltes i llúpols de la nostra terra.

De la passió per la cervesa artesana neix CTretze Pirineus, un projecte de joves emprenedors que, amb il·lusió per presentar un producte de qualitat i moguts per l’esforç diari, han tret al mercat aquesta cervesa.
Amb uns objectius clars i creient que la fidelització dels nostres clients és la nostra raó de ser, generem així una autoexigència que ens diferència de la resta.
Conscients de que aquest món cerveser s’està començant a obrir camí a la nostra terra i cultura, des de la comarca del Pallars Jussà volem oferir el nostre producte amb la millor selecció de la nostra terra: aigua, malta i llúpol.

Cerveses CTretze

obaga
solana
solana

Llegenda

Activitat / Visita

  1. La serra de Boumort 608 266 930
  2. L’espai Raier 637 42 31 04
  3. El parc de les olors 610 42 44 90
  4. Castell de Mur 677 70 18 20

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture