dalmases
Carrer Major, 87 – 25200 Cervera
639 97 92 12 699 95 46 34
9.00 h – 18.00 h
fundacio@casadalmases.org
casadalmases.org

Visites i tasts

Cervesa Casa Dalmases, una cervesa amb valors.

La cervesa Casa Dalmases s’elabora als baixos de la Casa Dalmases de Cervera. És un producte que posa en valor la qualitat, el territori, la cultura i l’economia social.

La cervesa Casa Dalmases es gesta als baixos de la Casa Dalmases, una casa palau del segle XVIII, situada al carrer Major de Cervera (Lleida), al cor de la comarca de la Segarra. Aquesta casa és la seu de la Fundació Casa Dalmases, una fundació privada que sorgeix al desembre de 2012 amb les finalitats de dinamitzar el territori i difondre la cultura local i impulsar projectes que puguin crear llocs de treball per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Per què elaborem cervesa artesana?

Perquè amb aquest producte posem en valor el territori. La Segarra és terra de cereal. Si mirem al voltant de Cervera veurem grans extensions de cultiu d’ordi, una de les matèries primeres amb les que s’elabora la cervesa.

Perquè obrim una línia de negoci que dona oportunitats a les persones i crea ocupació, posant en valor l’economia social.

Perquè donem resposta a l’interès del nou consumidor responsable i crític amb el que consumeix. En aquest sentit la cervesa artesana ofereix un producte totalment natural, sense pasteuritzar, i que permet obtenir gran varietat de gustos, aromes i textures dins d’una mateixa gama.

Un drac que guarneix les bigues de l’antiga fàbrica de gas que s’amaga als baixos de la Casa Dalmases és el protagonista de les etiquetes de les ampolles i del logo de les nostres cerveses i les dota d’ànima.

Cerveses de Casa Dalmases

obaga
solana

Llegenda

Activitat / Visita

 1. La Muralla
 2. El Campanar
 3. L’església de Santa Maria
 4. La universitat
 5. Museu Comarcal de la Segarra
 6. Consell Esportiu de la Segarra

Restauració

 1. Antic Forn
 2. La Cosa Nostra
 3. Cal Lluís
 4. El Casal
 5. El Gran Cafè
 6. Felip V
 7. Kokoro
 8. La Marinada

Serveis

 1. ZONA D’AUTOCARAVANES
 • ZONA D’ACAMPADA
 • MOTOTURISME

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture