matoll
La closa, 25. 25266. Belianes
630 24 3 219 625 07 02 54
Depèn del dia. 9-13.00-15.30-18.30
info@matoll.cat
www.matoll.cat

Visites i tasts

Cerveseria Matoll

Som el Quim, el Josep Mº i el Jordi, amants del territori, i de la qualitat que ens aporta. Ubicats a la Vall del corb, a la població de Belianes, a l’ Urgell, hem adaptat el local, un antic emplaçament d’interès local -l’antiga torradora d’ametlles del poble- i l’hem equipat amb la maquinària necessària per elaborar 500 litres per cuita. Utilitzem únicament malta d’ordi o blat, blat sense maltejar de la zona, flor de llúpol, aigua del poble i llevats, els ingredients bàsics per elaborar cerveses artesanes. També utilitzem plantes de l’entorn per elaborar alguna de les nostres cerveses, com el saüc. Treballem de forma cooperativa i amb valors socials, tant envers el territori, com amb les formes de gestionar el projecte.

Cerveses de la Cerveseria Matoll

obaga
solana
solana
solana
solana

Llegenda

Restauració

 1. Cal Menut+INFO
 2. Rocallaura Cafè
 3. Cafè avenç
 4. Bar Cafeteria el Pati
 5. La Cava
 6. Niam
 7. Artapa

Allotjaments

 1. Cal Menut+INFO
 2. Cal Massot+INFO
 3. Ca l’Olier+INFO
 4. Hotel Pintor Marsà+INFO

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture