obaga

Nom de la cervesa:

Ponent de Blat

Tipologia de cervesa:

Weissbier

Descripció:

Cervesa de blat amb caràcter alemany (Weissbier). Suavitat en boca i lleugera amargor permeten un fàcil i agradable pas en boca. La seva acidesa la converteix en una cervesa ideal per acompanyar l’aperitiu.

Cervesa artesana d’alta fermentació (ALE) de blat. Respectant la classificació clàssica, correspondria a l’estil “Weissbier” originari de la zona de Baviera, al sud d’Alemanya. La terbolesa, singular d’aquest estil de cerveses, s’aconsegueix en no filtrar la cervesa i permetre una segona fermentació en la botella. El pòsit del fons de la botella es deu a la presència de llevats que ens han permès la fermentació en botella i una carbonatació 100 % natural.
Maridatge: La seva acidesa la converteix en una cervesa ideal per acompanyar l’aperitiu, així com plats elaborats a base d’enciams, fruites, pasta, pizzes, peixos i mariscs.

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture