obaga

Nom de la cervesa:

Ponent Abadia

Tipologia de cervesa:

Dark Ale

Descripció:

Cervesa artesana torrada de colors rogencs, fruit de la combinació de diferents malts. Té un sabor persistent i un toc subtilment especiat.

Cervesa artesana d’alta fermentació (ALE) que representa la interpretació que fem des de Cerveses Ponent dels estils clàssics de cerveses belgues. Combinant varis malts d’ordi de diferents graus de torrat aconseguim aquest peculiar color fosc, amb tonalitats rogenques si l’observem a contrallum. L’adició tardana dels llúpols ens permet atorgar un aroma de llúpol fresc, en boca tindrem una amargor present però gens agressiva, fruit de la combinació de dos llúpols diferents. Els matisos torrefactes ens aporten un record caramel·litzat. Una sorpresa en boca és el toc especiat de la Ponent Abadia.
Maridatge: avarca un ampli ventall de productes, passant per fruites i verdures fins a formatges i carns.

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture