obaga

Nom de la cervesa:

Ponent Dolmen

Tipologia de cervesa:

Stout

Descripció:

Cervesa complexa de sabors i aromes a cacau i cafè, provinents dels malts torrats. L’escuma compacta i densa de color crema ens endinsa a una autèntica cervesa negra

Cervesa artesana d’alta fermentació (ALE) tipus Stout. Inspirada amb les Estàtues-Menhir de Seró, la Dolmen és una cervesa negra, robusta i nutritiva.
Aquest estil de cervesa és originari de la ciutat de Londres tot i que actualment estan més relacionades amb Irlanda. Originalment només s’utilitzava el terme Porter i el terme Stout (robust en anglès) es reservava a les més fortes, fins al punt que quan una Porter tenia més cos s’anomenava Stout porter. Amb el pas del temps alguns productors irlandesos van treure la paraula Porter quedant així definit l’estil Stout.
Maridatge: Ideal per acompanyar qualsevol tipus de carn guisada o a la brasa, caragols i també amb postres de xocolata.

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture