obaga

Nom de la cervesa:

Ponent Starlight

Tipologia de cervesa:

American Pale Ale (APA)

Descripció:

Cervesa artesana d’estil American Pale Ale (APA) amb un toc fresc i herbal. D’aspecte consistent rebem una cervesa amb molt cos, degut a la seva alta densitat que està a l’alçada de la quota d’amargor per tal de percebre un bon equilibri entre ambdós.

Cervesa artesana d’estil American Pale Ale (APA) amb un toc fresc i herbal gràcies a les varietats seleccionades de llúpols americans. De color daurat i escuma blanca trobem una cervesa amb caràcter i cos gràcies a les altes densitats de treball durant tot el procés d’elaboració. Un lleuger toc afruitat proporcionat pel llevat utilitzat combina perfectament amb els aromes frescos i herbals provinents dels llúpols.
Maridatge: Carns vermelles i formatges curats.

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture