cetretze
Carrer Les roques – Penelles
610 474 432 616 847 138
Prèvia Reserva
hola@loperot.com
loperot.com

Visites i tasts

Una altra manera de produir cervesa.

Som un petit obrador que ens mou la inquietud d’elaborar i consumir des de la proximitat, i oferir un producte de qualitat en un entorn per gaudir-lo i consumir-lo degustant i disfrutant.

Lo Perot, petit obrador situat a Penelles (La Noguera) entre Balaguer i Tàrrega, portat per la Jordina, la Mar i en Jordi, ens va despertar la inquietud d’elaborar i consumir des de la proximitat, mantenint un producte fresc i natural. Ens mou l’objectiu de donar a conèixer de més a prop el producte i els productors. Oferint una experiència sensorial en un entorn rural, ideal per degustar i gaudir.

L’espai que envolta l’obrador, en funcionament des de l’any 2015, vol ser un punt de trobada de referència de la zona, ja que l’Espai Perot acollirà activitats culturals i artístiques, presentacions i actes. L’agenda d’activitats de l’Espai per a la tardor de 2016 el podeu consultar al nostre calendari.

Per a la Ruta de la Cervesa s’obren les portes de l’obrador i de l’Espai Perot i s’ofereix una visita guiada, un maridatge amb formatges o coques i pans de proximitat elaborats artesanalment per veïns de la zona o tast de cerveses perot. A més, Lo Perot proposa una visita pel poble de Penelles, on des del maig de 2016 el visitant trobarà obres d’art en forma de murals gràcies al Gar-Gar Festival de Murals i Art Rural, iniciativa que vol difondre la cultura artística al món rural i posicionar a Penelles com un referent amb un atractiu turístic extra. Més de 800 m2 de paret del poble són ara murals artístics a disposició de tot aquell que ho vulgui.

 

Cerveses de Lo Perot

obaga
solana
solana

 

Llegenda

Activitat / Visita

 1. Gar Gar Festival Música a l’aire lliure +INFO
 2. Cabana Mitja VoltaVisita +INFO
 3. Font centenariaVisita +INFO
 4. Búnquer trinxeres dels TossalsVisita +INFO
 5. Estany d’IvarsVisita +INFO
 6. El Pilar d’AlmenaraVisita +INFO
 7. Piscines de PenellesActivitat d’estiu +INFO
 8. Pantà de CamarasaVisita
 9. Laberint el Blat de MoroActivitat d’estiu +INFO
 10. Parc de les Olors de LinyolaActivitat +INFO
 • Balaguer
 • Tàrrega

Restauració

 1. Restaurant Castell del Remei
 2. Restaurant 7 Vins
 3. Bar Tres Escales

Allotjament

 1. Cal Pauetó+INFO
 2. Alberg “Lo Galliner”
 3. La Masuca d’en mofà

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture