obaga

Nom de la cervesa:

Lo Perot

Tipologia de cervesa:

IPA

Descripció:

Cervesa d’alta llupolització. Equilibrada entre la intensa amargor, amb un toc herbaci en boca i el punt dolç de les maltes caramel.litzades. S’aprecia una aroma floral amb un record amarg i persistent.

Cervesa d’estil anglès i fermentació alta, de color ataronjat i espuma blanca i persistent. En nas apareix olor herbàcia i fresca, per la presència del llúpol després de la fermentació. En boca gustos cítrics i florals, deguts a la alta llupolització. Cos intens però lleugera de beure, perfecta per acompanyar amb un bon aperitiu, o amb àpats especiats i picants, i sobretot amb formatges

%v/v 6,4%.

IBU 53

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture