Vilot
Carrer Sant Josep 19, 25100 Almacelles, Segrià
635 40 99 99 659 58 62 04
Variable
cervesalovilot@gmail.com
www.cervesalovilot.com

Visites i tasts

Producció de cervesa artesana

Cervesa Lo Vilot està treballant per a poder elaborar una cervesa artesana ecològica produïda amb ingredients de producció pròpia; cultivem camps de cereals i llúpol propis.

Projecte innovador; a cervesa Lo Vilot treballem per a poder fer tot el cercle de producció de la cervesa artesana ecològica, des de la producció dels cereals i llúpols necessaris, la seva transformació i l’elaboració de la cervesa amb els nostres ingredients.

Al 2015 varem ser finalistes en els premis PITA com a primera empresa productora de la matèria primera ecològica necessària per a elaborar cervesa, i aquest any volem a més a més de produir-la, transformar-la i utilitzar-la. Disposem de 5 ha d’ordi cerveser de dues carreres i 2 ha de llúpol de 16 varietats diferents.

Les cerveses Lo Vilot han aconseguit 3 distintius internacionals (2 medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca al BeerFest Costa del Sol) a més d’altres distintius de caire autonòmic.

Pel que fa a la qualitat de les nostres cerveses; embotellem amb isobàric (no realitzen segona fermentació en botella) el que dona una estabilitat extra al producte final.
Procurem ser el màxim de sostenibles possible, utilitzant energies renovables i aprofitant els subproductes de l’elaboració de cervesa.

Cerveses de Lo Vilot

obaga
solana
solana
solana
obaga

Llegenda

Activitat / Visita

  1. Parc de lo Vilot d’Almacelles
  2. Jaciment arqueològic
  3. Parc de l’Europa
  4. Museu arquitectònic

Alimentació

  1. Carn Sargaire Carn de vedella de producció pròpia
  2. Cal Quitèria Formatges de cabra de producció pròpia

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture