Presentació de les novetats de la Ruta de la Cervesa

Posteeed on setembre 21st, 2016 by oriol@piqture.cat

La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida és una iniciativa de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida amb l’objectiu de promoure la cervesa produïda artesanalment a la província. Es tracta d’un projecte de territori que s’ha de consolidar com un pol d’impuls turístic i socioeconòmic de la zona i dinamitzar l’oferta gastronòmica, cultural i d’oci de la província.

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida i la Ruta que promou compta amb el suport i acompanyament de Gustum, projecte coordinat per l’Associació Leader de Ponent i que treballa per fomentar el desenvolupament rural a partir de la promoció del producte artesà local i de la sinergia amb sectors com la restauració, el turisme o el petit comerç.

En només un any, el número de marques de cervesa artesana adherides a l’Associació i a la Ruta gairebé s’ha duplicat. A les quatre que van iniciar el projecte, Cerveseria Matoll, Cerveseria Casa Dalmases, Cerveses Ponent i La Vella Caravana s’hi han afegit tres més: Ctretze Pirineus, Cervesa Perot i Cervesa Lo Vilot. Una ampliació que referma tant l’Associació com la Ruta i la seva cobertura, ampliant el seu abast de tres a cinc comarques: La Noguera, La Segarra, L’Urgell, Pallars Jussà i el Segrià.
La Ruta manté la seva activitat principal, l’obertura de les portes de les microcerveseries al públic per tal que conegui els diversos obradors.

L’Associació de Cervesers Artesans de Lleida posa en marxa una agenda itinerant d’activitats. Durant tot l’any organitzarà trobades, activitats i fires, sempre amb la col·laboració d’agents de la província, per donar a conèixer i ampliar la notorietat del seu producte.

Per inaugurar la temporada 2016-2017, la Ruta proposa ja dues activitats

Setmana de la cervesa artesana a Lleida del 22 al 25 de Setembre.

Participació de la Ruta de la Cervesa a la Fira de l’1 d’octubre a Lleida: combinació de cervesa artesana de la província i música.

VEU LLEIDA, VIU CERVESA

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia.

Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

FINANÇAT PER

Disseny: Piqture